Olli Toivanen's Ebullients Anonymous


Suomenkielistä sisältöä (contents in reverse pig-Latin):

Contents in English (non-reverse brit-Latin):

The rest is in Finnish. It's mostly about your mom.

Asiaa suomeksi

Terve ja hei.

Minä olen matematiikan tohtori Itä-Suomen yliopistosta (Joensuu, 2013), nyt töissä tuon yliopiston Jatkuvan oppimisen keskuksessa Kuopiossa. Tässä “nyt” on heinäkuu 2021; aiemmin elin, olin ja vaikutin Joensuussa, Puolan Varsovassa ja Ruotsin Uumajassa. Tämä sivu on täällä siksi että satunnaiset vanhat koulukaverit ja muut minuun törmänneet löytäisivät guuglettamalla oikean Ollin.

Facebookissa on montakin Olli Toivasta mutta minä en ole niistä kukaan; jos tahtoo O. Toivasen joka on Pirttipurolta ja Rautavaaralta, oli Kajaanissa 2. Jääkärikomppaniassa toimisto-au:na vuonna 2002, piti sen jälkeen monta vuotta tuutorointia ja kotilaskujen ohjausta Joensuun / Itä-Suomen yliopistossa, on puolen kivitalon kokoinen ja yleensä hiljainen, paitsi alkaessaan puhumaan liian äänekäs, jolla oli silmälasit, jne., niin tämä on se Olli.

No tässä on vanha itsekuvaus:

Olli Toivanen, FT FL FM BBQ, matemaatikko

Ihminen alushousut päässä. Tältäkin vältyt kun ei katso kuvia.

Olli Toivanen on suorittanut filosofian tohtorin tutkinnon vuonna 2013, filosofian lisensiaatin tutkinnon vuonna 2009 ja filosofian maisterin tutkinnon vuonna 2007. Filosofiaa hän on viimeksi lukenut vuonna 2000. Hän on toiminut taukoamatta syntymästään lähtien. Hänen pitkäaikaiset vierailunsa vessaan selittyvät sillä että muuten ihmiseen ei mahdu tarpeeksi matematiikkaa sisälle. Ulkomaista hän on käynyt monessa, mutta virallisesti vain Puolassa, jossa oli kivaa, ja konferenssi, ja Kiinassa, jossa satunnaiset ohikulkijat ottivat hänestä kuvia.

Hänen tutkimusaiheensa käsittelevät asioita ja konsepteja. Ajoittain hän ymmärtää mitä tutkii ja ajoittain ei; yleensä olo on kuin pienellä, aralla tutkimusmatkailijalla valaan paksusuolessa. Tässä likainen valas on puhdas matematiikka. Tämä oli metafora. (Asiat voisivat olla huonomminkin; häntä voitaisiin rangaista edellisen elämän pahoista teoista jatkuvilla fysiikan opinnoilla.) Hän haaveilee olevansa jonakin päivänä parillisten alkulukujen tutkimusryhmän johtaja. Hän on julkaissut omakustanteena eeppisen runoelman “Rehtorin paluu ja tuho”, ja saanut lukuisia viestejä ulkoavaruuden jänishengiltä. Hän on Salaisen Seuran jäsen.

Hänen opetuskokemukseensa kuuluvat lukuisien kurssien laskuharjoitukset, suuret määrät kotilaskujen ohjausta eli ns. “Miksi te taukit ette tajua?”-kurssia, sekä kurssi “Kopiokoneen käyttö ja vihanhallinta” ja verkkokurssi “Miten tietokone käynnistetään?” ja sen jatkokurssi “Windows: Saatanasta siinnyt”.

Olli Toivanen on syntynyt 1982. Hän on naimaton, ja tarjouksia otetaan vastaan huoneessa 613.

Tässä on vielä kuva itsestä pussi päässä, että varmasti tunnistaa.

Voi elämää.